PÄIJÄNNE-RISTEILYT HILDEN ONLINE

Tämän online-sivuston kautta voit ostaa liput risteilyillemme.

Vasemman reunan valinnoilla Päivän lähdöt Lahdesta ja Päivän lähdöt Jyväskylästä saat listan kalenterista valitsemallesi päivälle ko. paikasta kaikista risteilyistä. Valitsemalla risteilyn pääset ostamaan siihen lippuja.

Muilla valinnoilla pääset tutustumaan eri vesistöalueille toteutettaviin risteilyihimme. Valitsemalla risteilyn pääset ostamaan siihen lippuja.

Voit tehdä Keitelekanavan Viiden kanavan risteilyn myös (Jyväskylä - Suolahti - Jyväskylä) siten, että valitset meno tai paluumatkallesi bussikuljetuksen. Osta ensin menolippu Viiden kanavan risteilylle joko Jyväskylä - Suolahti tai Suolahti - Jyväskylä reitille ja valitse sen jälkeen bussimatka (Keitelekanavan risteilyiden bussimatkat -valinta) tulosatamasta lähtösatamaan.

Pakettimatkat varauspyynnöllä valinnalla saat listan pakettimatka tarjonnastamme ja valitsemalla pakettimatkan pääset lähettämään siitä meille varauspyynnön.

Mikäli olet saanut meiltä käyttäjätunnuksen ja salasanan, niin kirjaudu ensin sisään Login-online järjestelmään linkistä Matkanjärjestäjät ja yritykset

Tervetuloa Päijänteelle!